ﭘﺪر ﺑﺎ وﺟﺪان وﺧﻮﺑﻢ! ﺷﻬﺮام اﻓﺨﺎر ﻣﺪت زﯾﺎدی ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ رﺳﺘﻮران ﻫﺎی زﻧﺠﯿﺮه ای اش را اﻓﺘﺘﺎح ﮐﺮده اﺳﺖ؛ اﻣﺎ رﺳﺘﻮران ﻫﺎی او در ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺪت ﮐﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺟﺎﯾﺶ را ﺑﺎز ﮐﺮدهاﺳﺖ.
شهرام فخار
ﺷﻬﺮام ﻓﺨﺎر ﺑﺎ اﺑﺘﮑﺎرش ﻓﺴﺖ ﻓﻮدﻫﺎی ﻣﻀﺮ را ﺑﻪ ﻏﺬاﯾﯽ ﮐﻢ ﺿﺮر ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮐﺮده اﺳﺖ.ﺷﺎﯾﺪ اﮔﺮ ﭘﺪر ﺷﻬﺮام ﻓﺨﺎر ﺑﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﻗﻠﺒﯽ ﻣﻮاﺟﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﺪ، ﺷﺎﯾﺪ اﮔﺮ او ﺣﺎﺿﺮ ﻧﻤﯽ ﺷﺪ ﺑﻪ دﺧﺘﺮش ﻫﻤﺎن ﻏﺬاﯾﯽ را ﻧﺪﻫﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺸﺘﺮی ﻫﺎﯾﺶ ﻣﯽدﻫﺪ، اﻣﺮوز اﯾﺪه ﻓﺴﺖ ﻓﻮد ﺑﺪون روﻏﻦ اﯾﻦ ﻗﺪر ﮔﻞ ﻧﻤﯽﮐﺮد. ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎل ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺷﺤﺎل ﺑﻮد ﮐﻪ ﭼﻨﯿﻦ اﺗﻔﺎﻗﯽ در زﻧﺪﮔﯽ ﺷﻬﺮام ﻓﺨﺎر اﻓﺘﺎد ﺗﺎ رﺳﺘﻮران ﻫﺎی ﭘﺪر ﺧﻮب اﻓﺘﺘﺎح ﺷﻮﻧﺪ. ﺑﺎاﯾﻦ ﮐﺎر آﻓﺮﯾﻦ ﺟﻮان ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺧﻮدش ﯾﮏ ﭘﺮوژه ﻣﻠﯽ را اداره ﻣﯽ ﮐﻨﺪ درﺑﺎره رازﻫﺎی ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ واﻧﮕﯿﺰه ﻫﺎی ﮐﺎری ﮐﻪ ﺷﺮوع ﮐﺮده ﮔﻔﺖ وﮔﻮ ﮐﺮدﯾﻢ. ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎر ﺑﻮدم در ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻮاده ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺑﺰرگ ﺷﺪم، از ﻫﻤﺎن ﺑﭽﮕﯽ دوﺳﺖ داﺷﺘﻢ دﺳﺘﻢ ﺗﻮی ﺟﯿﺐ ﺧﻮدم ﺑﺎﺷﺪ وﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯽ ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﮐﺎر ﮐﻨﻢ.
درآمد اول
اوﻟﯿﻦ درآﻣﺪم از ﻓﺮوش ﮐﺘﺎﻧﯽﮐﻬﻨﻪ ام ﺑﻮد ﺗﻮاﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ دوﺳﺘﻢ ﺑﻔﺮوﺷﻢ وﺑﺎ ﻫﻤﺎن ﭘﻮل ﯾﮏ ﮐﺘﺎﻧﯽ ﻧﻮ ﺑﺨﺮم وﻣﻘﺪاری ﻫﻢ ﭘﻮل ﭘﺲ اﻧﺪاز ﮐﻨﻢ.از ﻫﻤﺎن ﺑﭽﮕﯽ ﺳﻌﯽ ﻣﯽ ﮐﺮدم ﻫﺮ ﭼﻪ ﻣﯽ ﺧﻮاﻫﻢ را ﺑﺎ ﭘﻮل ﺧﻮدم ﺑﺨﺮم.در ۱۶ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺑﺪون اﻃﻼع ﭘﺪروﻣﺎدرم در ﺗﯿﻢ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ ﺑﺎزی ﻣﯽ ﮐﺮدم. ﯾﮏ روز ﮐﻪ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﻣﻬﻤﯽ داﺷﺘﯿﻢ ﭼﻮن ﭘﻮل ﻧﺪاﺷﺘﻢ دﺳﺘﮑﺶ دروازه ﺑﺎﻧﯽ ﺑﺨﺮم ﺑﺎ دوﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﻪ ﭘﺎرک ﻧﯿﺎوران رﻓﺘﯿﻢ وﺑﻼل ﻓﺮوﺧﺘﯿﻢ.ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻢ ﺑﺎ ﭘﻮﻟﯽ ﮐﻪ آن روز درآوردم دﺳﺘﮑﺶ ﺑﺨﺮم وﻟﯽ ﯾﮏ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺑﺰرگ ﺑﺮاﯾﻢ ﺑﻮد. ﺣﺪوداً ۱۰ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮد ﮐﻪ در ﺷﺮق ﺗﻬﺮان زﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﺮدﯾﻢ وﺧﺎﻧﻪ ﻣﺎن در ﺟﺎﯾﯽ ﺑﻮد ﮐﻪ دوروﺑﺮﻣﺎن ﺧﺎﻟﯽ ﺑﻮد و ﻫﻤﯿﺸﻪ ﮐﻠﯽ ﺳﮓ وﻟﮕﺮد آﻧﺠﺎ ﺑﻮد و ﻫﺮ روز ﺻﺒﺢ ﭘﺪرم ﺳﺎﻋﺖ۷-۶ ﺑﯿﺪارم ﻣﯽ ﮐﺮد ﮐﻪ ﻧﺎن ﺑﺨﺮم و ﻣﻦ ﯾﮏ ﺗﺮس داﺋﻤﯽ داﺷﺘﻢ ﮐﻪ اﯾﻦ ﺳﮓ ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺣﻤﻠﻪ ﻧﮑﻨﻨﺪ و اﯾﻦ ﺗﺮس،ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﮐﻪ اﻣﺮوز از ﭼﯿﺰی ﻧﺘﺮﺳﻢ.
h3
در ﺗﺠﺎرت ﻫﻢ از ﭼﯿﺰی ﻧﻤﯽ ﺗﺮﺳﻢ وﻫﺮ ﭼﯿﺰی اراده ﮐﻨﻢ ﺑﺎ ﺗﻮﮐﻞ ﺑﻪ ﺧﺪا ﺑﻪ آن ﻣﯽرﺳﻢ.ﻣﺎدرم وﻗﺘﯽ ﺑﭽﻪ ﺑﻮدم ﻣﻦ را ﺑﻪ ﺧﺮﯾﺪ ﻣﯽ ﻓﺮﺳﺘﺎد وﻣﺜﻼً ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﺑﺮوﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺨﺮ.او ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﯾﮏ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺧﻮب اﯾﻦ ﺟﻮری ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ وﻣﻦ ﺑﺎ اﻋﺘﻤﺎد ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﻣﯽرﻓﺘﻢ ﺧﺮﯾﺪ ﻣﯽ ﮐﺮدم ودﻗﯿﻘﺎً ﻣﺜﻞ ﯾﮏ ﻣﻌﻠﻢ ﺧﻮب ﺑﻪ ﻣﻦ آﻣﻮزشﻣﯽداد واﯾﻦ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻫﺎ ﺑﻪ ﻧﻈﺮم ﻣﻦ را آدم ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺮده اﺳﺖ.ورزﺷﮑﺎر ﺣﺮﻓﻪ ای ﺑﻮدم ﯾﮏ ﺳﺎل در ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ ﺑﻮدم، ۴ﺳﺎل در ﺗﯿﻢ ﺷﺎﻫﯿﻦ ودوره ای ﺑﻪ ﺗﯿﻢ ﻣﻠﯽ ﺟﻮاﻧﺎن دﻋﻮت ﺷﺪم وﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﺪﻧﯽ ﻣﻮاﺟﻪ ﺷﺪم وﻓﻮﺗﺒﺎل را ﮐﻨﺎر ﮔﺬاﺷﺘﻢ وﺑﻪ ﺳﺮﺑﺎزی رﻓﺘﻢ. دوره ﺳﺮﺑﺎزی ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮد ﮐﻪ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺛﻤﺮات اﯾﻦ ﺳﺨﺘﯽ را در زﻧﺪﮔﯽ وﮐﺎرم ﺑﻪ وﺿﻮح دﯾﺪم.
موفقیت
اﮔﺮ ﺑﻪ ﺳﺮﺑﺎزی ﻧﻤﯽرﻓﺘﻢ ﺷﺎﯾﺪ اﻻن ﻣﻮﻓﻖ ﻧﺒﻮدم.ﻣﻦ در اوج ﺑﻮدم،ﻫﻤﻪ دوﺳﺘﺎﻧﻢ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﯿﺴﺖ ﺑﻮدﻧﺪ وﺑﻌﺪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ را ول ﮐﺮدم وﺑﻪ ﺳﺮﺑﺎزی رﻓﺘﻢ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ اﻓﺮاد دﯾﮕﺮ وﺷﺮاﯾﻂ ﻣﺘﻔﺎوت ﺑﺮﺧﻮرد ﮐﺮدم. دﻧﺒﺎل ﮔﺴﺘﺮش ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ ﻣﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ رﺳﺘﻮرانﻫﺎی ﭘﺪر ﺧﻮب را ﺑﺎ۶-۵ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺗﻮﻣﺎن ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﺬاری ﮐﺮدم.اﯾﻦ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮐﻢ ﺣﺘﯽ ﻧﻘﺪ ﻫﻢ ﻧﺒﻮد. ﯾﮑﯽ از دﻻﯾﻠﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﺗﻮاﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺑﺮﺳﻢ ﻓﻦ ﺑﯿﺎن وﻫﻨﺮ ﺟﺬب ﮐﺮدﻧﻢ ﺑﻮد،ﻫﺮ ﭼﻨﺪ اﻻن ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ رﺳﯿﺪه ام ﮐﻪ آدمﻫﺎ را دﻓﻊ ﻣﯽﮐﻨﻢ. اﮔﺮ ﻣﯽ ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﮐﺎر رﺳﺘﻮرانﻫﺎﯾﻢ را ﮔﺴﺘﺮش دﻫﻢ ﺗﺎ ﻗﺒﻞ از ﻋﯿﺪ اﻣﺴﺎل۱۴۰ ﺷﻌﺒﻪ در ﺳﺮاﺳﺮ ﮐﺸﻮر داﺷﺘﻢ ﺣﺘﯽ ﭼﻨﺪ وﻗﺖ ﭘﯿﺶ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻢ دﮐﺘﺮ از ﮐﺸﻮر ﺑﻼروس ﺳﺮاغ ﻣﻦ آﻣﺪ ﺗﺎ ﯾﮏ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽ از ﻣﺎ در اﯾﻦ ﮐﺸﻮر ﺑﮕﯿﺮد. اﻣﺎ ﻣﻦ ﻓﻌﻼ در ﭘﯽ ﮔﺴﺘﺮش ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﺎر ﻧﯿﺴﺘﻢ، ﭼﻮن در ﭘﯽ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﺮدن زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻢ.
رستوران برتر
اﻻن ﺟﺰو ۲ رﺳﺘﻮران ﺑﺮﺗﺮ ﮐﺸﻮر ﻫﺴﺘﯿﻢ و ﻃﯽ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎی ۵ﺳﺎﻟﻪای ﮐﻪ در ﻧﻈﺮ دارﯾﻢ ﺑﻪ ﺗﻌﺪادی ﮐﻪ ﻣﯽﺧﻮاﻫﯿﻢ ﻣﯽ رﺳﯿﻢ.اﻻن ﻣﺎ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﯾﯽ ﻣﯽﺑﯿﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﻇﺮف ۲ﺳﺎل، ۱۰۰ ﺷﻌﺒﻪ اﻓﺘﺘﺎح ﮐﺮده اﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻗﻮل ﻣﯽدﻫﻢ اﯾﻦ ﻫﺎ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﺳﺎل دﯾﮕﺮ از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ روﻧﺪ ﭼﻮن ﻫﯿﭻ ﻓﮑﺮی در آﻧﻬﺎ ﻧﺒﻮده وزﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ ﻫﺎﯾﺸﺎنرا ﻣﺤﮑﻢ ﻧﮑﺮده اﻧﺪ. ﻋﺸﻖ ﺑﻪ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ از ﺑﭽﮕﯽ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎر ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻮدم واز ﻫﻤﺎن ۱۶ ﺳﺎﻟﮕﯽ وﻗﺘﯽ ﭘﻮل ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻤﯽ از ﻓﻮﺗﺒﺎل ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ از دوﺳﺘﺎﻧﻢ ﯾﮏ ﻣﻐﺎزه ﺳﺎﻧﺪوﯾﭽﯽ ﺑﺎز ﮐﺮدﯾﻢ،وﻟﯽﭘﺲ از ﭼﻨﺪ ﻣﺎه آن ﻣﻐﺎزه را ﺟﻤﻊ ﮐﺮدﯾﻢ. درﺗﺠﺎرت از ﭼﯿﺰی ﻧﻤﯽ ﺗﺮﺳﻢ وﻫﺮ ﭼﯿﺰی اراده ﮐﻨﻢ ﺑﺎ ﺗﻮﮐﻞ ﺑﻪ ﺧﺪا ﺑﻪ آن ﻣﯽرﺳﻢ.
برند
ﺑﺎﮐﺴﯽ ﺗﻌﺎرف ﻧﺪارم ﻫﺮ ﮐﺲ ﺑﺨﻮاﻫﺪ اﻋﺘﺒﺎر ﺑﺮﻧﺪ ﻣﻦ را زﯾﺮ ﺳﻮال ﺑﺒﺮد، ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽام را از او ﻣﯽﮔﯿﺮم.ﻣﺎ ﻣﯽﺧﻮاﻫﯿﻢ ﮐﺎری ﮐﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﻫﺮ ﮐﺲ در ﺗﻬﺮان، ﮐﯿﺶ، ﺗﺒﺮﯾﺰ، ﺳﻤﻨﺎن ﻏﺬاﯾﯽ را ﺧﻮرد ﯾﮏ ﻃﻌﻢ را ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﻨﺪ. ﺑﺮای اوﻟﯿﻦ ﺑﺎر در اﯾﺮان ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺑﺪون روﻏﻦ را ﺟﺎ اﻧﺪاﺧﺘﻪاﯾﻢ ﮐﻪ اﺳﺘﻘﺒﺎل ﻓﻮق اﻟﻌﺎده ای از آن ﺷﺪه اﺳﺖ. اﯾﺪه ﺑﺪون روﻏﻦ ﻫﻨﺮﻣﺎ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻏﺬای ﺑﺪون روﻏﻦ ﺧﻮﺷﻤﺰه ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻨﯿﻢ. ﻣﻦ واﻗﻌﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺷﻤﺰه ﺑﻮدن ﻏﺬاﯾﻤﺎن اﻋﺘﻘﺎد دارم. ﭘﺪرم ﭼﻨﺪ وﻗﺖ ﭘﯿﺶ ﻋﻤﻞ ﻗﻠﺐ ﺑﺎز اﻧﺠﺎم داد.دﮐﺘﺮ اﯾﺸﺎن ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ اﯾﻦ روﻏﻨﯽ ﮐﻪ ﻣﺎ در ﻏﺬاﻫﺎﯾﻤﺎن اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪن ﻋﺮوق ﻣﺎن ﻣﯽ ﺷﻮد واﮐﺜﺮ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ اﯾﻦ ﻃﺮز اﺳﺘﻔﺎده ازروﻏﻦ دﯾﺮ ﯾﺎ زود ﻣﺜﻞ ﭘﺪر ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎ راه ﭼﺎرهﺷﺎن ﻋﻤﻞ ﻗﻠﺐ
روغن سالم
ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﻢ ﺑﻪ ﺟﺮات ﺑﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ۸۰ درﺻﺪ رﺳﺘﻮرانﻫﺎی ﻣﺎ روﻏﻨﯽ را ﮐﻪ ﺑﺎ آن ﻏﺬاﻫﺎ را ﺳﺮخ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻫﺮ ۱۰ روز ﯾﮑﺒﺎر ﻋﻮض ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. اﯾﻦ روﻏﻦ اﺳﺖ ﯾﺎ ﺳﻢ؟ ﻫﺮ ﻣﺨﺰﻧﯽ ﮐﻪ در آن ﻣﺮغ ﮐﻨﺘﺎﮐﯽ، ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ ﺳﺮخ ﮐﺮده، ﻫﺎت داگ و… ﺳﺮخ ﻣﯽ ﺷﻮد ﺣﺪود۵/۲ ﻟﯿﺘﺮ روﻏﻦ ﻣﯽ ﺧﻮاﻫﺪ و رﺳﺘﻮران ﻫﺎی ﻣﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺪاﺷﺘﻦﺻﺮﻓﻪ اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﺎرﻫﺎ وﺑﺎرﻫﺎ از آن اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﺗﺎ ۱۰۰ ﺑﺎر ﻃﻮل روز اﯾﻦ ﮐﺎر را اﻧﺠﺎم ﻣﯽ دﻫﻨﺪ.
h3
ﺣﺎﻻ ﺷﻤﺎ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﭼﻪ اﺗﻔﺎﻗﯽ ﺑﺮای آن ﺑﭽﻪﻣﯽاﻓﺘﺪ ﮐﻪ از آن ﻏﺬا اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﮐﻨﺪ. ﻫﻤﻪ اﻧﺴﺎن ﻫﺎ ﻋﻘﻞ دارﻧﺪ.ﺧﻮدﺗﺎن ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ وﻗﺘﯽ در ﺧﺎﻧﻪ ﯾﮏ ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ را ﺳﺮخ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ در ﻇﺮﻓﺶ ﮐﻪ اﺣﺘﻤﺎﻻ ﻣﻘﺪارزﯾﺎدی روﻏﻦ ﻣﺎﻧﺪه اﮔﺮ ﺑﺨﻮاﻫﯿﺪ دوﺑﺎره ﻏﺬا درﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ آن ﻏﺬا ﺑﺪﻣﺰه وﺗﻠﺦ ﻣﯽ ﺷﻮد وﺣﺎﻻ ﻗﻀﺎوت ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ اﮔﺮ ۱۰۰ ﺑﺎر در ﯾﮏ روز و۱۰ روز ﻣﺪاوم اﯾﻦ روﻏﻦ داغ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ ﭼﻪ اﺗﻔﺎﻗﯽ ﺑﺮاﯾﺶ ﻣﯽاﻓﺘﺪ؟ از ﺧﺒﺮ ﻧﮕﺎری ﺗﺎ رﺳﺘﻮران داری ﺑﻌﺪ از آﻣﺪن از ﺳﺮﺑﺎزی ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﮐﺎرﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ از ﺟﻤﻠﻪ ﮐﺎر ﺗﻠﻮزﯾﻮﻧﯽ، ﺧﺒﺮ ﻧﮕﺎری و… ﻣﺸﻐﻮل ﺷﺪم. اﻣﺎ ﭼﻮن ﺧﻮدم را درآن ﻓﻀﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﻣﯽ دﯾﺪم ﻣﻨﺼﺮف ﺷﺪم ودﻧﺒﺎل ﯾﮏ ﻓﻀﺎی دﯾﮕﺮ ﺑﻮدم ﺗﺎ اﯾﻦ ﮐﻪ ﺑﺎ آﻗﺎی زارع آﺷﻨﺎ ﺷﺪم ﮐﻪ ﯾﮏ ﺷﺸﻢ ﻣﺮغ وﺟﻮﺟﻪ اﯾﺮان را ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﺮد.او ﻧﻘﺶ ﻣﻬﻤﯽ در زﻧﺪﮔﯽ وﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﻣﻦ داﺷﺖ.
h3
در ﺳﯿﺴﺘﻢ آﻧﻬﺎ ﻣﺸﻐﻮل ﺑﻪ ﮐﺎر ﺷﺪم. ﮐﺎرم آﻣﺎرﮔﯿﺮی ﺑﻮد. ﭘﺲ از ﻣﺪﺗﯽ ﻣﺪﯾﺮ ﻓﺮوش ﺷﺪم.اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺣﺪوداً ﻫﻔﺘﻪ ای ﯾﮏ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﯾﮏ روزه ﻣﯽ ﻓﺮوﺧﺖ. در ﺳﺎل ۷۹ ﻣﻦ اﺑﺘﺪا ﺑﺎ ۷۵ ﻫﺰار ﺗﻮﻣﺎن ﻣﺸﻐﻮل ﺑﻪ ﮐﺎر ﺷﺪم در ﺳﺎل ۸۲ ﺑﺎ ۲ﻣﯿﻠﯿﻮن و۵۰۰ ﻫﺰار ﺗﻮﻣﺎن ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ و زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﮐﻠﯽﻣﻨﺤﻞ ﺷﺪ از ﮐﺎر ﺑﯿﺮون آﻣﺪم. درﮐﻞ زﻧﺪﮔﯽام، ﻓﻘﻂ ﯾﮑﺒﺎر ﺑﺮای ﮐﺴﯽ ﮐﺎر ﮐﺮدم وﭼﻪ ﻗﺒﻞ وﭼﻪ ﺑﻌﺪ از آن ﻫﻤﯿﺸﻪ ﮐﺎرﻫﺎی ﺧﻮدم را داﺷﺘﻢ وﺑﺮای ﮐﺴﯽ ﮐﺎرﻧﮑﺮدم. ﻣﺮﻏﺪار ﺷﺪم ﭼﻨﺪ وﻗﺖ ﭘﺲ از اﻧﺤﻼل ﺷﺮﮐﺖ در ﮐﺎر ﻣﺮغ وﺟﻮﺟﻪ ﻣﺎﻧﺪم ﺣﺘﯽ ﻣﺮﻏﺪاری زدم ﮐﻪ در آن ﮐﺎر، ﯾﮑﺴﺮی ﻣﺸﮑﻼﺗﯽ ﺑﺮاﯾﻢ ﭘﯿﺶ آﻣﺪ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﺮ ﮐﺲ در آن ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺑﻮد ﺳﮑﺘﻪ ﻣﯽ ﮐﺮد.
ضرر
ﯾﮏ ﺷﺐ ﺣﺪودا در ﻋﺮض ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ۲۷ ﻫﺰار ﺗﺎ ﻣﺮغ ۲ﮐﯿﻠﻮﯾﯽام ﻣﺮدﻧﺪ. ﯾﻌﻨﯽ ﮐﻞ ﻣﺮغ ﻫﺎ اﻓﺘﺎدﻧﺪ وﻣﺮدﻧﺪ.آن روز ﻣﻦ ورﺷﮑﺴﺖ ﻧﺸﺪم ﭼﻮن ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺑﺤﺮان ﮐﺮدم. ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺴﺘﻢ ﻣﻠﮏ ﻫﺎﯾﻢ را ﺑﻪ ﻃﻠﺐ ﮐﺎرﻫﺎ ﺑﺪﻫﻢ اﻣﺎاﯾﻦ ﮐﺎر را ﻧﮑﺮدم. اﺟﺎزه ﻧﺪادم ﻃﻠﺐ ﮐﺎرﻫﺎ دوره ام ﮐﻨﻨﺪ واﻋﺘﺒﺎرم زﯾﺮ ﺳﻮال ﺑﺮود.ﻣﻠﮏﻫﺎﯾﻢ را ﺑﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﮐﻤﺘﺮ ﻓﺮوﺧﺘﻢ .ﭼﮏﻫﺎﯾﻢ راﭘﺎس ﮐﺮدم و۶ﻣﺎه ﻫﻢ ﮐﺎر را اداﻣﻪ دادم واﺗﻔﺎﻗﺎ ﭘﻮل ﺧﻮﺑﯽ در آوردم. اﻓﺘﺘﺎح اوﻟﯿﻦ رﺳﺘﻮران ﺳﺎل ۸۳ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﻣﺎدر وﺧﻮاﻫﺮم ﺑﻪ ﻣﺮﮐﺰ ﺧﺮﯾﺪ ﺗﯿﺮاژه رﻓﺘﻪ ﺑﻮدم ﮐﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺮﮔﺸﺖ درﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺧﻮدم را ﮔﺮﻓﺘﻢ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮاﻫﻢ ﭼﻪ ﮐﺎر ﮐﻨﻢ و اواﯾﻞ ۸۴ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻣﻐﺎزه ۲۴ ﻣﺘﺮی رﺳﺘﻮراﻧﻢ را ﺑﺎ ﻧﺎم God fatherﯾﺎ ﻫﻤﺎن ﭘﺪر ﺧﻮاﻧﺪه اﻓﺘﺘﺎح ﮐﺮدم ودوﺑﺎره ﺑﻪ ﺻﻨﻌﺖ ﻏﺬا ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ.
h3
اﺳﻤﯽ ﮐﻪ زﻧﺪهاش ﮐﺮدم ﻣﻦ در ﺛﺒﺖ ﺷﺮﮐﺖﻫﺎ اﺳﻢ ﭘﺪر ﺧﻮاﻧﺪه ﯾﺎ ﻫﻤﺎن God fatherرا ﺛﺒﺖ ﮐﺮده ﺑﻮدم اﻣﺎ وزارت ارﺷﺎد ﺑﻪ ﻣﻦ اﺟﺎزه زدن ﺗﺎﺑﻠﻮ ﻧﻤﯽ داد. ﯾﮏ ﺳﺎل درﮔﯿﺮ ﮐﺎرﻫﺎ ﺑﻮدم؛وﻟﯽ ﻣﻮﻓﻖ ﻧﻤﯽ ﺷﺪم اﯾﻦ ﻗﺪر ﺧﺴﺘﻪ ﺑﻮدم ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﻓﮑﺮم رﺳﯿﺪ ﺳﯿﺴﺘﻢ را ﺟﻤﻊ ﮐﻨﻢ .ﻣﻐﺎزهﻫﺎﯾﻢ را اﺟﺎره ﺑﺪﻫﻢ وﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﯾﮏ آدم ﺑﯽ ﻣﺼﺮف ﺑﺸﻮم اﻣﺎ ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ اﺳﻢ را ﺑﻪ Good fatherﯾﺎ ﻫﻤﺎن ﭘﺪر ﺧﻮب ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺑﺪﻫﻢ.در ﺣﻘﯿﻘﺖ ﯾﮏ ﭼﯿﺰ ﻣﺮده را دوﺑﺎره زﻧﺪه ﮐﺮدم.ﺷﺎﯾﺪ اﮔﺮ اﻻن ﭼﻨﺪ ﺳﺎل ﻗﺒﻞ ﺑﻮد، اﺳﻢ ﭘﺪر ﺧﻮب را اﻧﺘﺨﺎب ﻧﻤﯽ ﮐﺮدم وﻟﯽ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ اﯾﻦ اﺳﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺟﺎ اﻓﺘﺎده وﺗﻮاﻧﺴﺘﻪ ﺧﻮدش رادردل ﻫﺎ ﺟﺎ ﮐﻨﺪ، ﻃﻮری ﮐﻪ ۱۱۴ ﻧﻔﺮ در اﯾﺮان وﺧﺎرج از اﯾﺮان ﻣﯽ ﺧﻮاﻫﻨﺪ از ﻣﺎ ﺷﻌﺒﻪ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ.
شهرام فخار
ﻣﻦ ﺷﻬﺮام ﻓﺨﺎر ﻫﺴﺘﻢ واز ﻧﻮﺟﻮاﻧﯽ روی ﭘﺎی ﺧﻮدم اﯾﺴﺘﺎدهام. ﺣﺎﻻ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ رﺳﺘﻮرانﻫﺎی زﻧﺠﯿﺮهایﭘﺪر ﺧﻮب را دارم. ﻣﺸﺎوره از ﻫﻤﻪ ﻣﻦ ازﯾﮏ ﺑﭽﻪ ۵ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﻣﺸﺎوره ﻣﯽ ﮔﯿﺮم.ﻫﯿﭻ وﻗﺖ ادﻋﺎ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ ﮐﺎﻣﻠﻢ وﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ را ﻣﯽداﻧﻢ. اﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﺗﺎزه ۰۳ درﺻﺪ از آن ﭼﯿﺰی اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽﺧﻮاﻫﻢ. ﯾﮏ روز ادﻋﺎ ﮐﺮدم ﮐﻪ ﻣﮏ دوﻧﺎﻟﺪ اﯾﺮان ﻣﯽﺷﻮم ﮐﻪ ﺗﺎزه ﻏﺬای ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺘﺮ وﺳﺎﻟﻢ ﺗﺮ از ﻣﮏ دوﻧﺎﻟﺪ اﺳﺖ واﻻن از آن ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺘﻪام وﻗﻮل ﻣﯽدﻫﻢ ﭘﺪر ﺧﻮب ﺑﺘﻮاﻧﺪ در دﻧﯿﺎ ﺣﺮﻓﯽ ﺑﺮای ﮔﻔﺘﻦ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. اﮔﺮ راﺿﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ دﺧﺘﺮم از ﻏﺬای رﺳﺘﻮراﻧﻢ ﺑﺨﻮرد ﻧﺒﺎﯾﺪ راﺿﯽ ﺑﺎﺷﻢ ﮐﻪ ﺑﭽﻪﻫﺎی ﻣﺮدم ﻫﻢ از اﯾﻦ ﻏﺬا ﺑﺨﻮرﻧﺪ.
لذت کارآفرینی
ﻟﺬت ﮐﺎر آﻓﺮﯾﻨﯽ اﯾﻦ ﮐﺎر آﻓﺮﯾﻨﯽ ﮐﻪ اﯾﺠﺎد ﮐﺮدم ﻣﺮا ارﺿﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. اﻻن ۴۹۳ ﻧﻔﺮ در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻣﻦ ﻣﺸﻐﻮل ﺑﻪ ﮐﺎر ﻫﺴﺘﻨﺪ.ﻫﺮ ﮐﺪام ازاﯾﻦ اﻓﺮاد ۳ﺗﺎ۴ ﻧﻔﺮ را ﺗﺤﺖ ﭘﻮﺷﺶ ﺧﻮدﺷﺎندارﻧﺪ.۴۷۵۳ ﻧﻔﺮ ﻏﯿﺮ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻣﻦ ﮐﺎر ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.ﭼﻨﺪ وﻗﺖ ﭘﯿﺶ دوﻟﺖ ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﻫﺮﻣﺰال را اﻓﺘﺘﺎح ﮐﺮد ﮐﻪ ۷۰۰ ﻧﻔﺮ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ و۷ ﻫﺰار ﻧﻔﺮ ﻏﯿﺮ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﭘﺮﺳﻨﻞ دارﻧﺪ ﮐﻪ اﯾﻦ ﭘﺮوژه را ﻣﻠﯽ اﻋﻼم ﮐﺮدﻧﺪ ﻣﺎ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻋﺪد ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺰدﯾﮏ ﻫﺴﺘﯿﻢ وﻫﻤﯿﻦ ﺑﺎﻋﺚ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽام اﺳﺖ. ﺑﺮای ﭘﻮل زﻧﺪﮔﯽ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ ﻫﯿﭻ ﻣﻮﻗﻊ ﭘﻮل را ﻓﺪای ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻧﮑﺮدم.ﻫﯿﭻ وﻗﺖ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻗﯿﻤﺘﯽ ﭘﻮل درﻧﯿﺎوردم، اﻻن ﺑﻪ راﺣﺘﯽ ﭘﻮل در ﻣﯽآورم.
h3
ﺣﺘﯽ در ﺧﺎﻧﻪ ﻣﯽ ﻧﺸﯿﻨﻢ، ﭘﻮل ﺧﻮدش ﺳﺮاغ ﻣﻦﻣﯽآﯾﺪ. در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪام ۱۱۰ ﺷﻌﺒﻪ اﺳﺖ وﻟﯽ ﻃﯽ ۵ﺳﺎل اﻻن ۲۵ ﺷﻌﺒﻪ دارﯾﻢ وﺗﻤﺎم ﮐﺎرﻫﺎی زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺘﯽ ﻣﻬﻢ را اﻧﺠﺎم دادهاﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﺘﻮاﻧﻢ ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺪ ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ ﺷﻮﯾﻢ ﺗﻤﺎم اﯾﺰوﻫﺎ وﺗﺎﯾﯿﺪﻫﺎ وﺛﺒﺖ ﻫﺎی ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ را ﮔﺮﻓﺘﻪاﯾﻢ و در ﺳﺎلهای آﯾﻨﺪه درﻫﻠﻨﺪ، آﻟﻤﺎن وﺗﺮﮐﯿﻪ ﺷﻌﺒﻪ ﻫﺎی ﺧﻮدﻣﺎن را اﻓﺘﺘﺎح ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﻢ ﺑﻪ ﺟﺮات ﺑﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﭘﺪر ﺧﻮب اﻣﮑﺎن ﺻﺎدر ﺷﺪن ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺪ اﯾﺮاﻧﯽ ﺑﻪ ﺗﻤﺎم ﺟﻬﺎن را دارد. رﺳﺘﻮران داری، ﺑﺴﺘﻨﯽ، ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎپ در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎی آﯾﻨﺪهام ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺪ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﻪ ﻧﺎم mr.cornateوﯾﮏ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﮐﺎﻓﯽﺷﺎپ ﺑﻪ ﻧﺎم آﻟﭙﺎﭼﯿﻨﻮﯾﮏ ﯾﮏ ﺷﺮﮐﺖ اﺗﻮﻣﺎﺳﯿﻮن رﺳﺘﻮران اداری ﻫﻢ درﺣﺎلاﻓﺘﺘﺎح ﺷﺪن اﺳﺖ.
کارشناس رستوران
اﻻن رﺳﺘﻮران ﻫﺎی ﻣﻌﺮوﻓﯽ در اﯾﺮان ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ از ﻣﻦ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﮐﺎرﺷﻨﺎس رﺳﺘﻮران اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ وﺑﺮای ﻧﻈﺮم ارزش زﯾﺎدی ﻗﺎﺋﻠﻨﺪ.ﻣﻦ راﺑﻪ رﺳﺘﻮرانﺷﺎن دﻋﻮت ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺗﺎ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﻮﻧﺪ ﭼﻪ اﺷﮑﺎﻻﺗﯽ در ﺳﯿﺴﺘﻢﺷﺎن دارﻧﺪ. ﻣﺪﯾﺮان ﻣﻌﺮوف اﻻن ﺷﻌﺐ ﻣﺎ ﺗﻮﺳﻂ آدم ﻫﺎی ﻣﻌﺮوف زﯾﺎدی اداره ﻣﯽﺷﻮد آﻗﺎﯾﺎن ﻣﺎﯾﻠﯽ ﮐﻬﻦ و ﻓﺮﯾﺎد ﺷﯿﺮان ﻣﺪﯾﺮان ﺷﻌﺒﻪ ﻣﺮزداران ﻫﺴﺘﻨﺪ. آﻗﺎی ﺗﻮﺳﻠﯽ ﮐﺎرﮔﺮدان ﺳﺮﯾﺎل روزﮔﺎر ﺟﻮاﻧﯽ ﻫﻢ ﺷﻌﺒﻪ وﻟﻨﺠﮏ ﭘﺪر ﺧﻮب را ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ وﺗﻤﺎم ﺷﻌﺐ ﻣﺎ آدمﻫﺎی ﮔﺰﯾﻨﺶ ﺷﺪه اﻧﺪ واﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ از در ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺑﻪ او ﺷﻌﺒﻪ ﺑﺪﻫﯿﻢ.
تاسیس شعبه
ﺧﯿﻠﯽ از ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ از ﻣﻦ اﻣﮑﺎن ﺗﺎﺳﯿﺲ ﺷﻌﺒﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪاﻧﺪ آدمﻫﺎی ﻓﺮﻫﯿﺨﺘﻪ وﺗﺤﺼﯿﻞ ﮐﺮده ﻫﺴﺘﻨﺪ. وﺟﺪاﻧﻢ درد ﻣﯽﮔﯿﺮد ۲ﻣﻮﺿﻮع ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﻣﺒﺘﮑﺮ ﻏﺬای ﺑﺪون روﻏﻦ ﺑﺎﺷﻢ، اوﻟﯽ ﻣﺮﯾﻀﯽ ﭘﺪرم ودوم ﺳﻼﻣﺖ ﻏﺬاﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺮدم ﻣﯽ دﻫﻢ.روزی ﺑﺎ ﯾﮑﯽ از دوﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﻪ رﺳﺘﻮراﻧﺶرﻓﺘﻪﺑﻮدﯾﻢ ودﯾﺪم ﺑﻪ دﺧﺘﺮش اﺟﺎزه ﻧﻤﯽ دﻫﺪ در آﻧﺠﺎ ﻏﺬا ﺑﺨﻮرد.وﻗﺘﯽ اﯾﻦ ﺻﺤﻨﻪ رادﯾﺪم واﻗﻌﺎ ﺗﺎﺳﻒ ﺧﻮردم. ﺑﻪ ﺧﻮدم ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻣﺮدم ﺑﺪﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ دﺧﺘﺮ ﺧﻮدم ﻫﻢ ﺑﺪون ﻧﮕﺮاﻧﯽ آن را ﺑﺪﻫﻢ.اﮔﺮ راﺿﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ دﺧﺘﺮم از ﻏﺬای رﺳﺘﻮران ﺑﺨﻮرد ﻧﺒﺎﯾﺪ راﺿﯽ ﺑﺎﺷﻢ ﮐﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎی ﻣﺮدم ﻫﻢ از اﯾﻦ ﻏﺬا ﺑﺨﻮرﻧﺪ.
منبع: