به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سیده زینب سیدین، کارآفرین نمونه روستایی چالوسی یازدهم دی ماه در آئین معرفی کارآفرینان کشور در وزارت جهاد کشاورزی به عنوان زن کارآفرین نمونه روستایی کشور انتخاب شد.
برگزیده برتر کشاورزی
وی به همراه هفت کشاورز کارآفرین و تولیدکننده مازندرانی پس از بازدیدهای میدانی و بررسی مستندات ارسالی استان در کمیته های فنی و تخصصی کشاورزی وزارت جهادکشاورزی به عنوان برگزیدگان برتر بخش کشاورزی کشور معرفی شدند.
این کارآفرین نمونه کشوری که از اهالی هرطه کلا هچیرود شهرستان چالوس است گفت: در حال حاضر بیش از ۸۰ نوع محصولات فرآوری شده سبزیجات و مواد اولیه آشپزخانه را به همراه انواع غذاهای محلی در کارگاه تولیدی آماده و عرضه می کنیم.
شروع فعالیت
وی افزود: پنج سال پیش با یک کارگاه کوچک ۴۰ مترمربعی به همراه یک فضای باز ۷۰ مترمربعی با سرمایه اولیه هفت میلیون تومان و حمایت جهاد کشاورزی شهرستان چالوس فعالیت خود را آغاز کردم.
این بانوی کارآفرین تصریح کرد: در این کارگاه انواع غذاهای محلی به صورت آماده و نیمه آماده همچون ترش تره، قرمه سبزی، باقالا قاتوق، فسنجان و میرزا قاسمی و انواع بورانی، ترشی، مربا، عرقجات، رب و سایر محصولات را به صورت بسته بندی آماده فروش در بازار می کردم.
کارآفرینی
سیدین ۴۳ ساله و دارای مدرک زیر دیپلم، گفت: در دو سال گذشته با ارتقاء کارگاه به ۵۲۰ مترمربع در دو طبقه، ۲۵ نفر خانم سرپرست خانوار را به همراه پنج مرد به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار کرده ام.
این بانوی چالوسی با اشاره به دریافت مجوز سیب سلامت و بهداشت از سوی وزارت بهداشت اظهار کرد: محصولات تولیدی این کارگاه عاری از مواد افزودنی و نگهدارنده است و در حال حاضر در هفته هشت تن محصولات این کارگاه به فروش می رسد.
ارسال محصولات
سیدین تصریح کرد: با توجه به استقبال مردم بیشتر محصولات تولیدی در فروشگاه این کارگاه به فروش می رود و حدود یک تن از آن نیز براساس درخواست مردم در هفته به شهرهای تهران، مشهد و اصفهان ارسال می شود.
این بانوی کارآفرین افزود: با درآمدهای این کارگاه علاوه بر پرداخت ماهانه حدود ۱۵ میلیون تومان قسط وام های دریافتی، حقوق ۲۰ نفر به صورت دائم و ۱۰ نفر نیز به صورت غیردائم پرداخت می شود.
تسهیلات
سیدین با اشاره به مشکلات دریافت تسهیلات در شهرستان گفت: سال گذشته با وجود موافقت مسوولان استانی و تلاش فراوان به دلیل عدم تعامل بانک عامل موفق به دریافت تسهیلات کارا در چالوس نشدم.
وی حمایت و پشتیبانی جهاد کشاورزی و مسوولان شهرستان در مسیر فعالیت این کارگاه را موجب دلگرمی و افزایش ظرفیت های تولیدی در سال های اخیر عنوان کرد و گفت: با تلاش های شبانه روزی توانسته ام موفقیت های خوبی در این زمینه بدست آورم ضمن اینکه ذهنیت مردم را مبنی بر عدم امکان فعالیت اقتصادی در روستاها را از بین ببرم.
سود کم و کیفیت بالا
بانوی کار آفرین نمونه کشوری سود کم و کیفیت بالای کالاهای تولیدی در این کارگاه را عامل موفقیت در این سال ها دانست و اظهار کرد: برنامه ریزی برای ایجاد چندین شعبه و تنوع تولیدات و صادرات از اولویت های کاری آینده است.
وی خواستار توجه بیشتر مسوولان در حمایت بیش از پیش فعالان حوزه اقتصاد مقاومتی شد و گفت: با فراهم کردن شرایط لازم می توانیم از ظرفیت های خوب بانوان بهره لازم را برد و منبع درآمدی را برای بانوان سرپرست خانوار و بد سرپرست ایجاد کرد.
سیده زینب سیدین در سالهای گذشته نیز دو بار به عنوان زن کارآفرین روستایی استان مازندران معرفی شده بود
منبع: ایرنا