علی بهرامی، نانوای کارآفرین اهل استان زنجان و شهرستان خرمدره است؛یک کارآفرین برتر در حوزه نان که تاکنون موفق به دریافت تقدیرنامههای زیادی در حوزه کاریاش شده است.
حرفه بهرامیبهرامی از سال ۷۱ کارش را در حرفه نانوایی در شهر تهران آغاز نمود اما در سال ۸۶ به خرمدره زادگاه خود بازگشت و از همان سال حرفه نانوایی را با جدیت بیشتر در این شهرستان دنبال کرد. بهرامی امروز در خرمدره استان زنجان علاوه بر ارائه نان سالم، به اقداماتی مبتکرانه و جالب دست زده است. با این نانوای خلاق گفتوگویی داشتیم که در ادامه خواهید خواند؛ اگر کسی حتی یکبار از نان نانوایی ایران زمین استفاده کند، دیگر میل به هیچ نان دیگری نخواهد داشت. بهرامی با گفتن این جمله صحبتهایش را آغاز کرد و گفت:ما در نانوایی ایران زمین، نان لواش مخصوص بدون جوش شیرین و نمک تولید میکنیم. در آرد این نان از نوعی ترکیبات غنی شده استفاده میشود که البته این ترکیبات تحت نظر شبکه بهداشت شهرستان خرمدره است. نانی بدون دور ریزبهرامی که به گفته خودش برای اولین بار در سطح استان زنجان موفق شده نانی بدون دورریز تولید کند، بیان کرد: ما در نانوایی ایران زمین آرد را به صورت آزاد خریداری میکنیم اما نان را به نرخ دولتی میفروشیم. این نانوای خلاق اظهار کرد: تحقیقات زیادی در سطح کشور داشتهام و متوجه شدم کشور ما دغدغه نان سالم و باکیفیت را دارد. من درباره روشهای پیشنیانمان در تولید نان، تحقیقات و مطالعاتی انجام دادم و ما در نانوایی ایران زمین،ازروش سنتی گذشتگانمان که سالمترین نوع نان را تولید میکردند، الگو گرفتهایم. تولید نان سالمبهرامی در کنار تولید نان سالم،دغدغههای دیگری هم دارد. این نانوای خوشذوق طی اقدامی خلاقانه یک بخش فرهنگی هم به نانوایی ایران زمین اضافه کرده است. وی در این باره توضیح داد: راهاندازی ایستگاه مطالعه برای همشهریان عزیزمان، یکی از بخشهای فرهنگی نانوایی ایران زمین است. مشتریان همچنان که در صف انتظار نان هستند، میتوانند از ایستگاه مطالعه ایران زمین استفاده کنند. همچنین تختههایی در محل نانوایی نصب شده و هر هفته یک حدیث روی تخته درج میشود. بخش دیگری را هم به نانوایی اضافه کردهایم به این ترتیب که در ساعتهایی که نانوایی بسیار شلوغ است، برای مشتریانی که عجله دارند،در ایستگاه بدون معطلی تعدادی نان از قبل آماده و به صورت کاملا خنک شده در بستهبندیهایی کاملا بهداشتی به مشتری تحویل داده خواهد شد. نانوایی ایران زمیناین نانوای زنجانی در ادامه خاطرنشان کرد: واحد نانوایی ایران زمین، اولین واحدی است که به منظور رعایت موارد بهداشتی، افرادی را به عنوان نیروی کار،جذب این مجموعه نموده که اهل دخانیات نیستند که از این بابت هم قرار است از سوی مسئولین شهرستان خرمدره و استان زنجان تقدیرنامه دریافت نماید. نانوایی ایران زمین دارای پیک بادپاست و خدماتی را از این بابت در هر شرایطی حتی به دورترین مناطق شهرستان خرمدره ارائه میدهد. بهرامی بیان کرد: ما در کنار تولید نان خوب تلاش کردهایم تا اقدامات ارزشمند دیگری هم انجام دهیم که به این منظور طرح تشویقی و طرح سلامت را راه اندازی کردهایم در طرح تشویقی اگر مشتری به جای کیسههای پلاستیکی، کیسه و یا سفره پارچهای برای حمل نان استفاده کند، دو عدد نان رایگان به عنوان هدیه تشویقی دریافت خواهد کرد اما در طرح سلامت در کنار استفاده از کیسه پارچهای و حذف نایلونهای پلاستیکی، مشتریانی که برای پرداخت هزینه نان از دستگاه پوز استفاده کنند، سه عدد نان رایگان دریافت خواهند کرد. درواقع ما این اقدام را به منظور بهداشتیتر بودن محیط نانوایی انجام دادیم تا میکروب اسکناس و سکههایی که مشتری برای نان پرداخت میکند، از محیط نانوایی حذف شود. فرهنگ نانوایی خرمدرهخوشبختانه نانوایی ایران زمین توانسته این فرهنگ را به طور صد درصد در شهرستان خرمدره اجرایی کند تا جایی که در حال حاضر همه واحدهای نانوایی در خرمدره مجهز به دستگاه پوز سیار شدهاند. سطل آشغال زیست محیطی، یکی دیگر از اقدامات خلاقانه و البته محیط زیستی نانوایی ایران زمین است. این سطل آشغال جلوی درب نانوایی تعبیه شده تا افراد کاغذهای خود را در این سطل بریزند. به گفته بهرامی این حرکت به نوعی اقدامی در جهت حمایت از محیط زیست به شمار میآید. بهرامی خاطرنشان کرد: اگر حمایت مسئولین باشد، میتوانیم اولین مجتمع نان سنتی به روش صنعتی را در استان زنجان به راه بیندازیم. من تاکنون با هزینه شخصی خودم، واحدنانوایی ایران زمین را راه اندازی و اداره کردهام و خوشبختانه امروز هم با استقبال گسترده مردم روبهرو هستم. همانطور که مقام معظم رهبری امسال را به عنوان سال حمایت از کالای داخلی نامگذاری کردهاند، خوشبختانه من در نانوایی ایران زمین موفق شدهام برای تعداد ۸ نفر از اهالی شهرستان خرمدره اشتغالزایی کنم. |
منبع: http://www.ghatreh.com