کسب درآمد از تهیه مربا! تهیه مربا و ترشی یکی از شغلهای پرطرفدار در بین زنان خانهدار هست که دارای درآمد کافی نیز برای این اقشار میباشد.
اگر آشپزی خوبی دارید و فوتوفن تهیه مربا رادارید میتوانید بهراحتی و با سرمایه کم آن را شروع کنید. البته برای شروع یک کار کوچک این سرمایه کم است
ولی اگر بخواهید کمی حرفهایتر این کار را شروع کنید نیاز به میوههای مختلف دارید که نسبتاً قیمت بالایی دارند. از انواع میوه می شود کلی مربای متنوع و خوشمزه پخت که به وسیله چیدن آنها روی میز و سفره صبحانه اشتهای مخاطب را تحریک کرد.
روشهای بازاریابی برای محصولات تولید ـ تبلیغ در فضای مجازی
ـ بردن مرباهای خود به انواع فروشگاههای مواد غذایی محلی و بزرگ
ـ درج تبلیغ در کاغذهای کوچک و چسباندن آها در مناطق مختلف محله و فروشگاهها
بازارهای فروش محصولات
ـ نمایشگاههای فروش مواد غذایی داخلی و در صورت بالا بودن کیفیت نمایشگاههای خارجی
ـ فروشگاههای فروش مواد غذایی
روشهای فروش بهتر محصولات
وسایل موردنیاز برای شروع
انواع میوههایی که قابلیت تهیه مربا از آنها وجود داشته باشد.
شکر
گلاب
انواع مغزها
دارچین
آبلیمو
هل
افزودنیهای مجاز
ظروف موردنیاز برای پخت، اجاقگاز
نکاتی در مورد پخت مربا و شربت
• انواع مربا باید در ظرف لعابی تهیه شوند، مگر مربای به (میوه بـه) که باید در ظرف مسی طبخ شود.
• شربت مربا باید کاملا قوام بیاید. قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا آماده شد، مقداری از شربت آن را در قاشق بریزید، سرد که شد باید شربت، به حالت کش دار از قاشق ریخته شود.
نکات مهم پخت مربا
• به طور کلی موقع طبخ مربا باید در ظرف باز باشد تا رنگ آن تغییر نکند، مگر مربای به که در ظرف باید بسته باشد تا رنگ آن قرمز شود.
• اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می شود باید در اواخر طبخ مربا ریخته شود.
• مربا را بعد از طبخ بلافاصله در شیشه نریزید. بهتر است که مربا یک شب در ظرفی که طبخ شده است، بماند.
منبع:https://paravosh.com