اگر استعداد خوبی در موسیقی دارید و از اجرای آن برای دیگران لذت می بیرید، شغل نوازندگیبرای شما مناسب است. اما علاوه بر این، مهارت لازم و تحصیلات مرتبط و نیز شخصیت مناسب نوازنده را نباید از نظر دور داشت.
مهارت و توانمندیهای مورد نیاز نوازندگی
-
استعداد و ذوق هنری در موسیقی
-
علاقه فراوان به هنر موسیقی
-
خلاقیت
-
اعتماد به نفس و انضباط
-
انگیزه و اراده
-
توانایی تحمل ساعات کاری طولانی و تمرین مداوم
-
توانایی انجام کار تیمی – جهت همکاری با سایر اعضای یک تیم موسیقی
-
سلامت شنوایی
تحصیلات لازم برای ورود به شغل نوازندگی
علاقه مندان برای ورود به شغل نوازنده می توانند در رشته های دانشگاهی مربوطه از جملهنوازندگی موسیقی ایرانی و نوازندگی موسیقی جهانی در دانشگاه های دولتی و علمی و کاربردی تحصیل کنند.
علاوه بر تحصیلات آکادمیک، آموزشگاه های موسیقی زیادی در کشور هستند که در این حوزه ها آموزش می دهند. افرادی که نمی خواهند وارد دانشگاه شوند و به این شغل علاقه زیادی دارند، می توانند در این آموزشگاه ها دوره های لازم را بگذرانند.
در نوازندگی مانند بسیاری از رشته های هنری، داشتن پشتکار، تمرین زیاد و کسب تجربه های مختلف، در موفقیت یک نوازنده تاثیر زیادی دارد.
شخصیت شناسی نوازنده
شخصیت شناسی نوازنده بر اساس تست MBTI
INFP این تیپ شخصیتی دوست دارد خود و نظراتش را به شکلی خلاقانه ابراز کند و در کار خود آزادی فردی و انعطاف پذیری داشته باشد. بسیاری از INFP ها خود را هنرمند می دانند حتی اگر از این راه امرار معاش نکنند. برخی از آنها معتقدند هنرمندی ویژگی است که در وجود آنها است.
ESFP این تیپ شخصیتی از زیبایی شناسی فراوانی برخوردار بوده و دوست دارد هنر خود را برای دیگران به نمایش بگذارد. او از سرگرم کردن دیگران لذت می برد.
منبع: